FOTBOLL

FC Barcelona …

…är mitt absoluta favoritlag i fotboll. Känslorna för klubben kom tidigt men när jag såg Leo Messi spela live för första gången trillade polletten ner på riktigt. Året var 2007 på Camp Nou i Champions League match mot Kim Källströms Olympique Lyon. Jag blev då så tagen av den lille mannen med det otroliga bolltempot att jag, då som 35 åring, köpte min första fotbollströja,! Med andra ord är jag inte så lättflörtad 🙂

Tröja Messi 19 är inte helt vanlig att se på Camp Nou idag, men jag tar gärna den på mig fortfarande! Kolla videon med 20 av Messis mest läckra mål!

Visca Barca!

Hammarby IF…

Jag flyttade till Stockholm 2005 och funderade ett tag på hur jag skulle lösa mitt fotbollsintresse lokalt. Det löste sig när jag flyttade in som sambo på Hammarbyhöjden. Speciellt när jag träffade kompis “Leffe” som då var anställd på ett företag där jag hyrde kontorsplats som egen företagare och travtippare. Hammarby IF eller då enklare uttryck “Bajen” lyfte sig flera snäpp i år men föll på snöret om en Europa-plats 2019 efter blott 3-3 uppe i Östersund i sista omgången.

Men hyllningen till ikonen Kennedy Bakircioglü i dennes sista hemmamatch var otroligt fint gjord och det blir en spännande säsong nästa år. Även hans underbara frispark och målgest – mot IFK Göteborg är ett minne för livet.

Forza Bajen!